Начало Новините днес Жена роди по време на парти и хвърли бебето в кофа за...

Жена роди по време на парти и хвърли бебето в кофа за боклук, за да си продължи пиенето (СНИМКИ)

Жителка на град Рязан в Русия родила по време на парти, а след това просто подхвърлила новороденото си бебе в кофа за боклук, за да може да продължи да пие, съобщава „Мирър“.
Бебето е намерено живо след като един минувач чул плача му. Той първоначално си помислил, че е животно в беда, и бил зашеметен след като намерил детето. Майка му, на име Юлия, родила в тоалетната в своя апартамент.

31-годишната Юлия е арестувана, а другите й две деца, на три и четири години, са били отнети от нея.

След раждането тя поставила бебето в чанта, която хвърлила в голям външна кофа за боклук, а след това се върнала спокойно да продължи да се забавлява.

Според информацията, тя не е казвала на никого, че е родила. Мъжът, открил бебето, е заявил „Приближавайки се до кофата, чух сърцераздирателни викове. Отначало си помислих, че това е коте, но когато разгънах найлоновата торбичка, ахнах. В контейнера сред целия боклук лежеше живо бебе.“

Премръзналото дете е постъпило в интензивното отделение, като е имало и съмнение за претърпяна органна недостатъчност. Майка му е обвинена в опит за убийство на новороденото бебе. Следователката Анжелика Евдокимова е уточнила: „Майката каза, че не иска това бебе. Тя дори не е проверила дали е момче или момиче, преди да го изхвърли. По време на ареста тя беше силно опиянена от алкохола.

Юлия, която работи като чистачка, е казала, че пъпната връв е паднала сама и не е трябвало да се реже.

Според информацията, лекарите буквално са спасили живота на новороденото.

error: Content is protected !!