Няма такова чудо! Млада дама скъса нервите на Билалов! (СНИМКИ)

Водещият на „Стани богат” Михаил Билалов за пореден път удари тавана на търпението, но този път по неподражаем начин!

 

И ако преди месеци му се наложи да тества устойчивостта си с участничка, която се оказа роднина на кино легендата ни Иван Иванов, този път насреща му седна млада дама, след чиято игра в мрежата предложиха в шоуто да има психотест за участниците! Такова чудо наистина не сте виждали!

Компютърната специалистка Катерина Кацарова буквално накара Михаил Билалов да си глътне граматиката в буквалния смисъл с нестихващото си говорене. Той рядко се включваше поради липса на възможност за това, нищо, че младата дама заяви, че не била от приказливите. И дори се опита да й намекне това, казвайки й, че откакто е седнала в стола на богатството, той не може да вземе думата.

„Дамата в лила”, както започнаха да наричат Кацарова, заради цвета на косата й, предизвика за нула време толкова бурни реакции сред публиката, които малко след това се случиха и в социалните мрежи.

В рамките на цели две издания на предаването младата дама правеше толкова подробни коментари за всеки един от въпросите, че разточителните й разсъждения почти накараха публиката да си тръгне преждевременно.

В крайна сметка обаче бърбораната стигна до въпрос за 10 000 лв., на който не успя да отговори и си тръгна от шоуто с чек за 5000 лева.

 

В „Стани богат” играе дама, която доказва, че единствено с късмет можеш да стигнеш до въпрос за 10 000лв. Според нея България се освобождава от Турско робство в края на 18 век, Николай Хайтов е написал „Хайка за вълци”, Сардиния е северен остров… в добавка не спря да плямпа, като бълва бисер след бисер и за 12 въпроса изхаби над час ефирно време… Не съм се радвал повече, че някой отпада…”, гласеше един от първите коментари във фейсбук по неин адрес. Коментар по неин адрес направи и тв водещият Павел Владимиров, който призна, че участничката направо го е разбила!

В друг коментар в мрежата пък се прави откровено предложение участниците да бъдат преглеждани от доктор преди участие:

 

„Млада дама твърде речовита, спонтанна, странно превъзбудена, стигна до голяма сума. Дано днес стигне до края! Изглежда трябва да си малко, не, много лудичък, за да отговориш на болшинството идиотски въпроси, подготвени от организаторите на играта. Водещият и публиката много се забавляваха… Може би някой доктор ще включи по-нататък в играта въпроса за определяне диагнозата на дамата?”

Не липсваха, разбира се, и някои по-любопитни изказвания:

„Една много бъбрива и адски дразнеща дама беше изхвърлена некоректно от „Стани богат” на въпрос за 10 000 лева. Защото колко и да ни убеждава чичко Гугъл и колкото и да е елементарен, първата писана съвременна конституция в Европа не е на Жечпосполита. „Хвала“…”.