Невиждан екшън! Ето кой е арестуваният ромски барон в Бургас! Заоблена циганка се съблича пред жандармеристите и реве на умряло (ВИДЕА)

Специализираната полицейска акция в бургаското гето Кумлука, е срещу престъпната дейност на знаковия ромски барон, известен с прозвището Пандурито, пише „Флагман“. Пандурито е закопчан по обвинения за лихварство, рекет, изнудвания и побой.

Информацията потвърдиха и от ОД на МВР в Бургас.“Провежда се специализирана полицейска операция на отдел „Криминална полиция“ при ОД на МВР и специализирани полицейски сили във връзка с лица, извършващи лихварски дейности и изнудвания. Към момента има задържани две лица“, коментира директорът на ОД на МВР в Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

Сензационно: Под Големия сфинкс има скрита врата, която ще разбули древна мистерия!

В момента гетото продължава да е блокирано от спецполицаи, които извършват обиск на дома на Пандурито. Те са добре подготвени, защото са имали информация, че може да им се проитводейства и да се стигне до престрелка.

Вижте видеото от акцията:


Междувременно невиждано шоу сътвори възпълничка леля от ромски произход, докато тече спекацията.

Жената се държа безкрайно неадекватно, явно бе изнервена, че някой простосмъртен си позволява да влиза в територия, която счита за своя – дразнеше се и на журналистите, дошли да снимат акцията и на спецполицаите, които в този момент прибраха знаковия ромски барон Пандурито.

Лелята спретна стриптийз с елементи на кючек, а преди това крещеше да дадат вода на арестувания, защото щяло да му стане лошо. Жената вероятно е майка на ромския барон Пандурито.