Начало Новините днес Скандална среща в София – синът на взривен бос се събра със...

Скандална среща в София – синът на взривен бос се събра със Стайков-младши и Мартин Джито!

Вакуумът след арестите на фамилия Арабаджиеви, алкохолният бос Миню Стайков, Жоро Шопа, Баневи и Голямата Бирма, е на път да бъде запълнен.

 През последните дни на потайни места в София е имало знакова среща. Един до друг на закътана маса са седнали синът на взривения през лятото на 2003 г. бос Стоил Славов – Георги, наследникът на арестувания алкохолен бос Миню Стайков – Стайко и Мартин Георгиев, който бе освободен от килията на 7 февруари т.г. без много шум.

Стайко Стайков е зорко пазен от бодигард

На този етап все още диалозите между Стайко, Мартин и Георги са останали заключени между тях и гардовете им, но срещата им е привлякла вниманието на службите за сигурност.

Най-интересната персона от триото – Георги Славов (на снимката отдолу) сякаш потъна в дълбините на семейния живот, след като се обви със скандална слава през 2010 година, когато заедно със седемте му гардове бяха арестувани заради спречкване с Владимир Арабаджиев в пловдивския „Бедрум“.

В момента 32-годишният мъж не води показен живот, но явно му липсва екшън в преследването на лесни и бързи пари. Вероятно на същата вълна са и останалите двама Стайко Стайков и Мартин Джито.

Синът на Миню Стайков изненадващо се предаде в полицията, след като 5 месеца бе издирван с червената бюлетина на Интерпол по подозрение във финансови афери. След като отиде доброволно в МВР, Стайков изненадващо обяви, че е бил отвлечен и пребит. Изглежда магистратите от съда се вързаха на твърденията, защото след кратък престой на бул. „Г.М.Димитров“ 42 той бе освободен по живо, по здраво.

Колегата му Мартин Георгиев се задържа доста по-дълго в следствения арест, но и той удари 6-ица от тотото в началото на февруари. Младият мъж е син на Мила Георгиева- Универсалната, която години наред бе следствена по обвинение в серия престъпления, в които доминираха мокрите поръчки.

Почти сигурно е, че Стайков-младши, Мартин Джито (на снимката горе) и Георги Славов са видели прекрасна възможност да обединят усилията си и да започнат да правят кинти в отсъствието на по-възрастните богаташи, които попаднаха под ударите на закона.

На тримата, обаче ще им трябват много време и усилия, за да наложат авторитетите си, още повече след като са попаднали в окуляра на държавните органи.

Ивайло КРАЧУНОВ

Ветко Арабаджиев отрупва с подаръци Миню Стайков. Сега двамата приятели се събраха в ареста

error: Content is protected !!