Уилям и Кейт-четвърто дете ли чакат?

През последните месеци Кейт Мидълтън като че ли остава в сянка заради бременността на Меган Маркъл. Ако се говори за нея, то ще е само с 2-3 изречения, предимно за тоалета ѝ на някакво събитие или по повод враждата между двете.

Но един слух промени нещата – британски медии разпространиха информацията, че съпругата на принц Уилям очаква четвъртото си дете.

Въпреки че роди малкия Луи преди по-малко от година, Кейт искала още наследници и според анонимни източници, тя била в начална бременност. Разбира се, новината все още не е потвърдена от кралския двор.

Преди няколко месеца Кейт и Уилям бяха на посещение в Северна Ирландия, където коментираха, че биха били много щастливи, ако имат четвърто дете. Според експерти, те още тогава са започнали опитите за бебе.

Освен новината, че британското кралско семейство може да се увеличи с един член, започнаха и спекулации, че най-вероятно херцогинята на Кеймбридж би искала да получи повече внимание от кралицата. А всички знаем как Елизабет Втора похвали бременната Меган колко добре се справя с ангажиментите си.

Тези дни Уилям и Кейт бяха на посещение в град Блекпул. Въпреки дъждовното време те се срещнаха с местните жители и разговаряха с тях. Двамата посетиха известна забележителност.