Една на 50 милиона! Това е най-старата 41-годишна жена СНИМКИ

Тифани Уийдкинд, на 41 години, разбира, че е една на 50 милиона заради диагнозата й – прогерия, от която страдат общо 156 души по целия свят. Тифани научава за нея, когато е на 20 години.

Тя е уникална, защото обикновено деца биват диагностицирани с прогерия, и то в първите две години от живота им. Обикновено те успяват да доживеят до 12-годишна възраст.

Смята се, че тя е най-възрастният човек, страдащ от това състояние, заедно с най-дълго живелия, страдащ от прогерия – Леон Бота, починал на 26 години.

Лекарите не са наясно дали майката на Тифани носи гените на заболяването. Братът на дамата е починал от същото заболяване на 39-годишна възраст.

Това са много известен български политик и съпругата му, ще ги познаете ли? (УНИКАЛНА СНИМКА)

Госпожица Уийдкинд страда от окапване на зъбите, косата, има проблеми със сърцето и тежи едва 26 килограма. Въпреки това тя се старае да живее колкото се може по-нормално, ходи на йога, има собствена компания за почистване, както и производство на свещи.

Жената, живееща в Колумбъс, Охайо казва: „Не разрешавам на болестта да ме определя, това не съм аз, просто се е случило да имам това, което ме прави специална в някакъв смисъл. Когато брат ми почина, очите ми се отвориха за това какъв ще бъде животът ми до края“.

Това е невероятната история на българския Моцарт – завършил висшето си образование на 9 г., покорил Европа на 18, умрял като клошар на 52