Начало Новините днес СУПЕР СЕНЗАЦИОННА СНИМКА! Ето къде се крие издирван от Интерпол син на...

СУПЕР СЕНЗАЦИОННА СНИМКА! Ето къде се крие издирван от Интерпол син на екс министър!

Издирваният с червената бюлетина на Интерпол Иван Танев-Универсалния продължава да върти съмнителни финансови схеми в държава от Близкия изток, разкриха  свидетели.

Иван, който е син на бившия земеделски министър в кабинета „Беров“ – Георги Танев, е подозиран като ръководител на организирана престъпна група за източване на ДДС.

Разследването срещу него започна през 2012 година, а непосредствено след това Универсалния е отлетял за Близкия изток, за да се скрие от магистратите.

Иван Универсалния (в средата) продължава да омайва лековерните си събеседници

Почина красивата ТВ водеща, която беше приета по спешност в болница след предаване

В първите години задграничната му одисея е приличала на екзотично пътешествие в Рая. Заобиколен от спиращи дъха манекенки, бързи коли и нови приятели, Иван Танев е вкусвал от удоволствията на шейховете. Но след това двигателите на мощните му ферарита сякаш са издухали белия прах от носа му и приказката внезапно е свършила с тъжен финал.

Универсалния е бил зарязан от най-близките си приятели и в отчаянието е започнал да върти доста по-малки сделки с износ на храни, между които скрива и малки количества хапчета за удоволствия и други вещества, с които се храни, но не през устата, а на сантиметър по-високо от нея.

През 2012 г. Универсалния имаше повече коса и по-малко проблеми

Явно балъците не са свършили, защото снимката, ясно се вижда, че на празната му откъм чинии, но пълна откъм обещания маса все пак са се излъгали да седнат двама души.

Въпросният господин, който източи като с прахосмукачка средствата на множество заможни българи, е оплел в мрежите си и Георги Станоев-Малката Бирма, който също като него е клиент на Интерпол и е търсен със същия интерес.

Двамата обитават сравнително скромен апартамент, а Универсалния е обещал на Малката Бирма, че докато е с него, може да се чувства в безопасност.

Бащата на Станоев – Евгени постъпи далеч по-разумно и преди месец се предаде доброволно в полицията.

От разследващите зависи как и кога ще приберат Иван Универсалния зад решетките, а след това ще го изправят на подсъдимата скамейка.

error: Content is protected !!