Пиарката на Корнелия се фука с чанта „Живанши“ за 2 бона

Дясната ръка на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, демонстрира завидно висок стандарт на живот. Пиарката на червената лидерка се носи изтупана в маркови дрехи и аксесоари, видяха фотографите на „Ретро“.

 

Очевидно шефката на БСП оценява с щедра заплата труда на медийната си съветничка, която бе засечена да обикаля по задачи в центъра на столицата и да се отбива до сервиз за поправка на мобилни телефони, облечена по последен писък на модата.

Дамската чанта с помпозна щампа на котка, която Бояна стискаше, е част от най-новата колекция на френската модна къща „Живанши“. Според компетентното мнение на стилисти вариациите на този модел се търгували на цени между 900 и 1000 долара за брой, което се равнява на почти 2 хиляди български лева.

Ненчо Балабанов го закъса яко, едвам свързва двата края


Ексцентричната чанта съвсем не била единственото марково попълнение в гардероба на Бозаджива. От „Позитано“ 20 разкриват, че ежедневно Бояна ходела на работа с дрехи и аксесоари, току-що слезли от модния подиум. Предпочитала да пазарува от най-скъпите столични бутици и в колекцията си имала тоалети на най-прочутите дизайнерски къщи. Медийната съветничка на Корнелия Нинова не пропусна и да изкаже мъката си по скорошната смърт на главния дизайнер на „Шанел“ – Карл Лагерфелд, като в деня на кончината му в социалните мрежи пусна снимка с тениска с името му от неговата персонализира колекция.

Цената за семплата бяла блузка с черни букви също не е никак ниска, а именно 160 лева, показва справка в интернет. Междувременно Бозаджиева затвърждава влечението си по лукса, шофирайки чисто новото си беемве първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България започва от 56 хил. лева.

Припомняме, че въпросната Бояна Бозаджиева е същата, която преди 2 години пресмяташе колко лева струват марковите чанти на Лиляна Павлова и публично се възмути във „Фейсбук“, като акцентира на икономическата пропаст, на която сме свидетели в България. „С ръка на сърцето – ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel (около €5000) и Prada (около €3700), но липсва шармантният ѝ Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам…“, написа тогава Бозаджиева.