Трагедията е огромна! Красивата ТВ водеща и певица починала заради нелепа случайност

Лекар от московска клиника, в който се е лекувала певицата, акриса и водеща Юлия Началова, нарече смъртта й случайност. Василий Шуров опроверга информацията за това, че тя е страдала от диабет, лупус или пък, че е била наркозависима.

 

„Не, тя нямаше нито диабет, нито лупус. Панкреасът й беше в идеално състояние, захарта й беше в норма. Да, за съжаление подаграта й беше запустната, не си беше обърнала внимание. Юлия имаше болни бъбреци заради това. Но все пак сте виждали ръцете й, тя не криеше белезите си“, твърди Василий Шуров, добавяйки, че Юлия е убита буквално заради нелепа случайност.

Внезапно почина известният полковник Стоян Стоянов – Стуци Ламборджинито

Юлия Началова ще бъде погребана в четвъртък, 21 март на Троекуровското гробище в Москва.

 

Началова почина на 16 март в една от клиниките на Москва на 38-годишна възраст. Причината за смъртта й бе сърдечна недостатъчност, настъпила в резултат на мозъчен и белодробен отток. Допълнителни усложнения са били предизвикани и от подаграта.

Началова е сред руските звезди. Тя излиза на сцена едва на пет години, има осем албума. Снимала се е в редица филми и е взимала участие в няколко телевизионни проекта.