Алекс Петканова откровено и без Фотошоп – ето как реално изглежда тялото ѝ 2 месеца след раждането (Снимки):

Алекс Богданска -Петканова е може би най-популярната Инстаграм-звезда у нас напоследък. В края на месец януари семейство Петканови се увеличи с още един член – малкият Габриел.

Още преди бебето да навърши един месец, Александра ни запозна с историята на своята бременност, прилежно документирана в социалните медии.

Тя качи дори филмче в YouTube, от което се разбраха доста любопитни неща за това как с Даниел са взели решението да станат родители. Последното откровение на Александра не закъсня – моделката без страх и дори с известна доза чувство за хумор показа нагледно промяната, настъпила с тялото ѝ през бременността.

Алекс Петканова

От поста виждаме как Петканова съпоставя две снимки. На едната е бременна в деветия месец, а на другата е с едномесечния си син. Няма как човек да си изкриви душата – изглежда фантастично толкова скоро след раждането. Тя с чувство за хумор написа, че за два месеца е успяла да си върне теглото.

Преди няколко седмици Алекс отново прояви чувство за хумор. Красавицата сподели своя снимка по бельо и под нея написа, че благодарение на кърменето гърдите ѝ изглеждат невероятно, но точно сега има най-малка нужда от това.