Зловеща мистерия във Врачанско: Откриха два трупа! Единият седнал, а другият…

Два трупа са били открити вчера в мизийските села Липница и Войводово. Починали са двама мъже, като причините все още не са напълно ясни. 

Към 10 часа в село Липница е открито тялото на 41-годишен мъж. Георги Георгиев е бил открит безжизнен в двора на къщата си. Тялото било в седнало положение, което според полицията показва, че може да е бил покосен от инфаркт или инсулт. Други обаче смятат, че смъртта на младия мъж е доста съмнителна и е възможно да става въпрос за инцидент или самоубийство, пише BulNews.

Ужас в столичния „Дружба“, мъж изнасили брутално бившата си, би я с юмруци, а после…

Към момента криминалистите разследват няколко версии за смъртта. Трупът на Георгиев е извозен за аутопсия във врачанската болница, а патоанатомите ще кажат причините, довели до фаталния край.

По време на вчерашния ден жителите на друго мизийско село – Войводино също са станали свидетели на ужасяваща гледка. Техен 50-годишен съселянин изневиделица е паднал бездиханен. Най-вероятната причина за смъртта в случая е сърдечна недостатъчност, но обстоятелствата около кончината на мъжа ще станат ясни след аутопсия.