Първа СНИМКА на изверга Любомир, който накълца съпругата си Камелия

Сайтът balkanec.bg разпространи първа снимка на жестокия убиец от Ботевград Любомир Аяров, който във вторник вечерта уби съпругата си Камелия, а малко по-късно сложи край на живота си. Ревнивият мъж се е гръмнал със собствената си ловна пушка, която е придобил през 2017 г. 

Освен нея той е имал още една.

Зловеща мистерия във Врачанско: Откриха два трупа! Единият седнал, а другият…

Полицията е проникнала в дома му чрез робот от специализираната група за борба с организираната престъпност. Мъжът е открит мъртъв в ж. к. „В. Левски“, блок 63, ет.6, стана ясно днес от проведения брифинг в Съдебната палата на Софийски окръжен съд. По първоначални данни смъртта е настъпила от огнестрелното оръжие, като Любомир е поставил дулото в устата си и е възпроизвел изстрел“ – съобщи ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Съпругата му Камелия Минева, която бе открита мъртва вчера пред шивашкото й ателие, е била видяна от сина й, след като вече била убита. Това заяви  прокурор Николова,след като по-късно прз изминалата нощ детето е дало показания.

Нов данък удря по джоба на собствениците на жилища! Конфискуват имота, ако…

Първоначално се твърдеше, че то е било директен свидетел на престъплението.

Любомир и Камелия са семейство от 2005 г. Преди известно време тя съобщила на съпруга си, че има отношения с друг мъж и искала да се развеждат. Това бе съобщено на брифинга. В деня на убийството показала на Любомир документи за развод. Най-вероятно това е бил мотивът на съпруга й да извърши престъплението.