Секси водеща от Би Ти Ви побърка зрителите с тази СНИМКА

Д-р Неделя Щонова накара мъжката част на аудиторията да изплези език. Красивата докторка публикува снимка, която за мнозина изглежда доста съблазнителна, но не такава е целта на водещата на рубриката „Духът на здравето” в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви.

Позата, в която е застанала д-р Щонова, определено е спортна, а мнозина започнаха да въздишат по перфектната й фигура, пише kliuki.ws. Целта на лекарката обаче е коренно различна и ето какво сподели тя:

Любимец на Слави Трифонов го напуска, шоуто аут от BTV!

„Нашето тяло е безценен дар. Всеки човек би трябвало да смята тялото си за безценен дар. Нашето тяло е чудно творение с неописуема красота и се явява мистерия извън човешките възприятия.

Но то е толкова деликатно, че една дума, един дъх, един поглед, едно „не“ или мисъл могат да го увредят. Ето защо в деня, когато науката започне да изучава и явленията от нефизическо естество, за едно десетилетие тя ще постигне повече напредък, отколкото през всички предишни векове на съществуването си.

Науката ще напредне истински, ако изучава И нематериалното. Защото животът винаги ще си остане уравнение, което не може да бъде решено.

Нещо много загадъчно се случва с потъналия „Титаник“ на всеки 6 години

Да, той съдържа някои известни факти. „Неизмеримите обаче, невидимите, като интуиция и дух, са особено важни.”

Знаете ли на кого са тези думи? Тези думи са на геният, който освети света. На един човек, който вдъхнови народите да се обединят в името на мира и науката.

Който ме е вдъхновявал през всичките тези 19 години да бъда посветена на това, което правя – научно базирана здравна журналистика. На един човек, когото обожавам – Никола Тесла.

Обичам този Вълшебник! Защото в духът има невероятно електричество, потенциал, магнетизъм и магнитна индукция…“, заяви Неделя Щонова.

Секси водеща от Би Ти Ви побърка зрителите с тази СНИМКА

Секси водеща от Би Ти Ви побърка зрителите с тази СНИМКА