Феновете в ужас! Нещо страшно става с Криско

Потвърди се слухът, че фолк певецът Константин наистина е напуснал досегашната си продуцентска компания — „Пайнер“. От клюкарския сайт Hot Arena са се разровили и са открили как точно чалга звездата планира да продължи кариерата си. Според техни източници плановете на изпълнителя включват и рапъра Криско.

В предаването „Папараци“ бяха пуснати кадри от заснемането на новия клип на Коцето, а учудващо за някои, като режисьор на лентата се явява Кирил Киров — Кико. За лицето е ясно, че е режисьор на „Като две капки вода“, както и съдружник на Криско в компанията „Adamand“. Именно Кико снима по-голямата част от клиповете на габровеца, както и на протежето му Тита, пише факти.бг.

И макар до тук да нямаме кой знае каква новина, то вижте какво се задава! Освен самия Криско, Тита е единственият изпълнител на лейбъла, който носи пари. Вътре е и рапърът Боро Първи, но той все още не е станал толкова комерсиален изпълнител. Затова Криско имал идея как да налази чалгата и като същински октопод — да пусне пипалата си, че да обхване и нея, за да генерира още по-сигурни печалби.

И ето какъв ход ще изиграе — тримата с Кико и Коце ще направят чисто нов лейбъл, който ще продуцира новоизгряващи и вече доказани изпълнители от лекия жанр. Като официално име, което ще представя новата компания, ще бъде посочено това на Константин. А и той ще бъде най-голямата звезда, която със сигурност ще привлича нови и нови кадри. Кристиян Талев ще действа като композитор, а Кирил ще снима видеа.

Миналата година стана ясно, че освен с R&B и рап, Криско възнамерява да обхване и поп музиката, каквато и той самият често си позволява да прави. Бе анонсирано също, че си е стиснал ръцете с бившия вокалист на група „ТЕ“ — Любо Киров и двамата ще работят в партньорство.

Схемата на габровеца е доста хитра — той планира да окупира всички модерни музикални жанрове и така ще стане потенциална и заплашителна конкуренция както на гиганта „Пайнер“, така и на Саня Армутлиева и всички останали по-развити български лейбъли.