18-годишен ученик се самоуби заради секс тормоз от омъжена учителка (СНИМКИ)

Тийнейджър отне живота си заради тормоз от учителка секс маниачка, който накарал да се чувства „унизен и засрамен“. Това става ясно от подаден иск в съда в американския щат Невада, съобщава „Мирър“.

18-годишният Корбин Мадисън бил един от няколкото ученика, тормозен сексуално от омъжената Тенили Уитакър. Той е открит мъртъв в камион, след като се прострелял с огнестрелно оръжие. Това се случва година след ареста на Уитакър.

Сега баща му Тери съди началниците на учителка за това, че се позволили да ѝ се размине за ужасните престъпления в град Уелс, щата Невада.

Отмъщение! Милиардер провеси огромна СНИМКА на новата си жена там, където ще живее старата

Уитакър, която е майка на две деца, беше осъдена на 20 години затвор миналия октомври по четири обвинения за секс между служител в училище и ученик. 42-годишната жена беше арестувана, след като разследващите я следили известно време заради сигнал на родител, който я видял в „неуместна“ ситуация с ученик зад затворената врата на класна стая.

Корбин и Бренън Хупър – друг студент, който съди училищните власти в окръг Елко, по различно време са били назначени за помощници на Уитакър в училището в Уелс. Те са двама от четиримата ученици на възраст между 16 и 18 години, които разказали на разследващите, че са правили секс с Уитакър по време на нейния „специален час“.

Учителката дала на едно от момчетата „алкохол в израз на сексуална благодарност“, се казва в документите по делото. Но когато друго момче се възпротивило на домогванията ѝ, тя се ядосала, изритала го от класната стая и заплашила, че ще му пише отсъствие.

Намериха заровена на двора ѝ известна продуцентка и блогърка след загадъчна среща през Тиндър (СНИМКИ)

Корбин се самоубил, заради „последвалата депресия, унижение и срам“, пише още в иска. Там се посочва, че преди самоубийството училищните власти знаели за няколко от престъпленията на Уитакър, но не направило нищо, за да защити учениците. През 2016 година училищен работник заварил учителката да седи в скута на Бренън. През 2017 година настойник хванал Уитакър и непълнолетен в класната стая на изгасени светлини и заключена врата. Същата година друга учителка докладвала на директора, че имала снимка от снапчат, на която Уитакър има сексуални отношения с непълнолетен.