Деколтето ми започна да се сбабичкосва с годините, но една приятелка ми разкри маска за изглаждане и на последната бръчка там

Появата на първите бръчки в областта на шията – истинска катастрофа за доста жени. Желаете ли отново да имате съблазнително деколте ?

Бръчки по лицето, бръчки на ръцете, и за ужас на много жени – бръчки се появяват и в областта на деколтето.

Това е недостатък, който ви пречи да носите любимата рокля с дълбоко деколте или други по-изкусителни дрехи. Налага ви се да скриете деколтето под полоблузи или пуловери с високо деколте.

 

Разбира се, изцяло да се избавите от бръчките е малко вероятно. За подобряване общия вид на деколтето бихте могли да прибегнете до използване на природни средства. Те ще стимулират производството на колаген, ще изгладят бръчките и ще хидратират кожата.

Днес ще ви споделим  рецепти з а ефективни маски за регенериране и възстановяване еластичността на кожата на деколтето. Между другото, те са много икономични и доказано ефективни.

 

Маска против бръчки на базата на бирена мая

Необходими съставки:

100 г кисело мляко

1 супена лъжица суха бирена мая

1 супена лъжица арганово масло

Смесете всички съставки, докато стане еднородна гладка смес. Положете маската на шията и деколтето, оставете в продължение на 15 минути. Измийте маската с хладка вода. Тази процедура е добре да я правите 3 пъти седмично.

 

Маска „Бананова изненада“

Необходими съставки:

1 много узрял банан

1 супена лъжица етерично масло от роза

Първо, направете пюре от банана. След това добавете етеричното масло и разбъркайте добре. Положете маската на шията и деколтето. Оставете в продължение на 20 минути, след това се отмива с хладка вода. И тази маска е добре да се прави 3 пъти седмично.

 

Маска с мед и авокадо

Необходими съставки:

100 гр каша от авокадо

1 супена лъжица мед

Подгответе пюре от авокадото, след това добавете меда. Разбъркайте всичко заедно, за да се получи смес с равномерна консистенция. Положете маската с леки масажни движения, като започнете от гърдите към шията. След масажа я оставете в продължение на 15 минути. Отмива се с хладка вода.