Шокиращо пророчество за Лили Иванова

 

Врачки предрекли, че новият албум на Лили Иванова ще излезе през 2020 година, след като примата направила консултации с няколко от тях. Като Телец по западния зодиак и Заек по китайския, тя избрала най-добрата тактика да отложи проекта за по-добри времена според астрологията. Врачките ѝ казали, че няма да е добре да издава сега цял голям албум, а по-добре да изчака за края на 2019-а или още по-добре за през 2020 година, пише „Телеграф“.

Първоначално живата легенда имала намерение още през 2019 година да издаде новия си проект. Тази година е юбилейна за нея. Феновете ѝ бяха убедени, че тя ще го пусне навръх 80-ата си годишнина, която навършва на 24 април. Това обаче няма да се случи. Последният ѝ албум бе през 2017 година, като се продаваше в популярна верига магазини за хранителни и домакински стоки.

Драма в ефир: Ива Софиянска се разрева заради огромна трагедия (СНИМКИ)

Миналата година естрадната легенда записа три песни, които представи на концерта си в НДК. Това са „Мигът и любовта“ по музика на Веселин Веселинов – Еко и текст на Иван Тенев и с участието на аржентинския изпълнител на бандонеон Жилберто Перейра, „Бурната река“ по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, „Главна роля“ по музика на Артур Надосян и текст на Иван Тенев. И трите композиции са аранжирани от Ангел Дюлгеров.

Очакванията бяха, че тези песни ще влязат в новия албум на звездата. Почитателите ѝ все още очакват това да се случи. През януари в мрежата тръгнаха слухове, че 80-годишната легенда на естрадата е болна. Според информация от нейния щаб обаче тя тогава е била не в болница, а в студио да презаписва точно тези три песни. Певицата не била доволна от миналогодишния вариант на песните и решила да ги промени. А нейни приближени пък уточниха, че Лили всяка година си прави щателни медицински изследвания, като това обикновено ставало през януари.