Свещеник отиде за последно причастие при тежко болна жена и я изнасили

Тежко болна жена е преживяла истински ужас в хоспис в Остин, Тексас. Състоянието й било толкова тежко, че извикали свещеник, който да й даде последно причастие.

75-годишният мъж не само, че не помогнал, но и опитал да я изнасили, мислейки си, че тя ще почине и никой няма да научи какво е направил. Жената, обаче, не умряла и успяла да подаде сигнал в полицията. Пет дни след „последното причастие“ местната полиция започнала разследване.

Свещеникът е арестуван едва през март, защото жертвата му още се възстановявала и могла да го разпознае чак сега. Според показанията й, свещеникът започнал първо да маже гърдите й със светена вода. След това извадил масажен крем, започнал да й разтрива гърдите, стискал зърната на гърдите и питал – хубаво ли ти е. Накрая опитал и да я изнасили, но не успял, съобщава CBS.

Проф. Антоанета Христова посочи чие изтегляне ще е пагубно за ГЕРБ и кои стоят зад „Апартаментгейт“

Потърпевшата жена казала на полицаите, че в този момент била напълно в шок. Чувствала се ужасно, объркано, като „къс месо“. Свещеникът няма право да изпълнява длъжността си от февруари, а сега е арестуван с обвинение в изнасилване. Полицията в Остин е разпространила официално съобщение, в което приканва и други евентуални жертви на свещеника да дадат показания.