Скандални разкрития! Вижте кой е тайният син на Жан Виденов

Откакто е извън политическа сцена, Жан Виденов страни от медийното внимание. А последните години от живота му са изпълнени с обрати за семейството му.

Бившият премиер, който на 22 март празнува 60-годишнина, е погребал майка си. А единственият му син Васил, за чието съществуване знаят малцина, е напуснал бащиния дом.

Наследникът на Жан е на 28 години и е завършил архитектура. Родният Пловдив се оказал тесен за амбициите му. И той решил да търси кариерно развитие в столицата.

Бомба! Ева Веселинова в тайна връзка с известен тв продуцент

Така от няколко години живеел в София и вече бил част от екипа на голямо архитектурно студио, чийто собственик и основател е не кой да е, а бившият главен архитект на Столичната община Петър Диков.

Колегите на Васил Виденов го описват като скромен и много трудолюбив младеж и споделят, че визуалната прилика с баща му е поразителна най-вече заради идентичните им сини очи. За момента синът на Виденов никак не се вълнувал от политика и не намирал мястото си в нея за в бъдеще.

Резултат с изображение за Бомба: Вижте тайния син на Жан Виденов!

Самият Жан също категорично отказва да дава политически интервюта и оценки на управляващите. Историята ще го помни като най-младия министър-председател, който поема кормилото на държавата, когато е само на 35.

Диляна Попова и Асен Блатечки изживяха голяма драма

Управлява 24 месеца и 17 дни (25 януари 1995 – 11 февруари 1997), а днес е доктор на науките и доцент в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт в Пловдив.

Води лекции на студентите по „Управление на проекти и програми“, „Международен проектен мениджмънт“, „Корпоративен инвестиционен мениджмънт“, „Външноикономическа политика“, „Европейска интеграция“ и „Международни бизнес преговори, договори и сделки“. Автор и съавтор на 7 учебника и над 20 научни публикации.

Виденов продължава да живее със съпругата си Каталина в панелен апартамент на ул. „Вук Караджич“ в Пловдив. Блокът е пететажен, стар и не е саниран. Комшии споделят, че с жена му делели жилището с неговите родители, но майка му неотдавна се споминала, а няколко месеца преди нея издъхнал и брат й.

Антония Петрова зарадва всички с първата фотосесия на бебчо (снимки)

 

Резултат с изображение за Бомба: Вижте тайния син на Жан Виденов!

Жан и Каталина живеели скромно и карали коли втора употреба. Съпругата на бившия премиер се занимавала със земеделие и консултации относно инвестиции, проектиране, изграждане на соларни паркове и други.

Имала своя фирма и изкарвала хубави пари, но в никакъв случай не тънели в лукс, разказват техни дългогодишни съседи от Филибето, пише Ретро.