Млада варненка повери бебето си на прехвалена детегледачка и го откри обезобразено (СНИМКИ)

Майка от Варна повери грижите за малкото си дете на препоръчана детегледачка и съжали жестоко. „Детето ми е с изрязани до дъно нокти и множество одрасквания до кръв на места по и зад ушите, зачервено мораво ляво ухо и две симетрични синки на двете бузки, сякаш някой я е стиснал за челюстта“, оплаква се жената пред Varna24.bg.

Тя съветва всички майки, които се възползват от подобни услуги, да слагат камери в домовете си и да изискват медицинско от психиатър и личен лекар, свидетелство за съдимост и документ за самоличност от човека, на когото смятат да поверяват малките си съкровища.

 

Нагъл обир в голяма банка в столицата, липсва 6-цифрена сума

Ето и целия разказ на младата жена:

„Това на снимките е нашето момиченце, чиито бузки и ушенца бяха изпонадрани за пореден път от препоръчана детегледачка, с обяснението че сама се е надрала. Детето ми е с изрязани до дъно нокти и множество одрасквания до кръв на места по и зад ушите, зачервено мораво ляво ухо и две симетрични синки на двете бузки, сякаш някой я е стиснал за челюстта.

Първият път като се случи, реших, че е случайност и нарочно започнах да следя ноктите й да са винаги изрязани. Адекватно обяснение не получих, как при положение, че няма нокти се е надрала. Това чудовище идва вкъщи от 1 месец, твърди че гледа и друго дете в друго семейство. Ако е истина всичко, което ми е казала искам да предупредя това семейство, както и всички майки, които търсят или имат детегледачки – живеем във време, в което не всеки има баба на разположение и прибягваме до такива услуги – внимавайте какъв човек допускате в дома си, до децата си и семейството си.

Задължително проучвайте човека (тази бе назначена с препоръка от друга детегледачка и друга майка!!! ) слагайте камери, защото аз наивницата не сложих, понеже не исках да повярвам, че това може да се случи, изисквайте медицинско от психиатър и личен лекар, свидетелство за съдимост и документ за самоличност.

Звучи супер крайно, но ние сме майки и трябва да можем да защитим децата си! Пиша с много горчивина, защото вярвам, че бебето ми не се е самонаранило и имам насреща думите на една непозната жена срещу едно неговорещо дете с рани по лицето.

Казах й да ми върне ключовете и че е уволнена. 20 минути по-късно бях блокирана от нея във Фейсбук.

Спря да си вдига телефона и ключовете за дома ни не са върнати към настоящия момент. Не всички детегледачки са такива, вярвам че има всеотдайни жени, но това, което ни се случи нека е обица на ухото на всеки. Бъдете здрави и пазете съкровищата си!“