Обрат! Диляна Попова бие шута на Блатечки

Асен Блатечки не може да си намери място от ревност. Актьорът е на тръни, защото майката на второто му дете Диляна Попова по цял ден снима с Ники Илиев. Режисьорът наскоро се раздели с дългогодишната си половинка Саня Борисова и вече е свободен електрон. Освен това Илиев не отстъпва по красота на Блатечки и също е сочен за секссимвол.

Връзката на Диляна и Асен е на приливи и отливи. Любовта им пламна по време на снимките на сериала „Стъклен дом“ преди шест години. Както тогава, така и сега двамата са изключително потайни. В светските среди все по-упорито обикаля слухът, че двамата отново са се събрали. Асен и първата му жена Катерина успели да се разделят, осъзнавайки, че повече няма какво да си дадат.

След това Блатечки се принася при Диляна и двамата отново делят един покрив заедно със сина си Борил. Светлооката красавица хич не се задържа у дома. Тя по цял ден е на снимки с Ники. По 12 часа двамата са ангажирани с третия сезон на „Килерът“, където Диляна ще изиграе една от главните роли.

„Диляна е едно от новите попълнения заедно с Петко Велинов от „Скъпи наследници“ и Иван Тишев, който също се връща в сериала. Пускаме новите епизоди в средата на май месец“, обяви пред „България Днес“ Ники.

Премиерата на уеб продукцията, която стартира миналата година, успя да се превърне в истински фурор. „Много е тежко. Ставам в 6 часа сутринта, занимавам се с нещата по филма „Завръщане“. След това, ако мога, тренирам и отивам на другите снимки. Така до полунощ“, допълва Ники.

Интересна подробности е, че в четвъртия филм на режисьора – „Завръщане“, Диляна отново ще вземе участие. Снимките ще започнат през май месец, а премиерната дата вече е фиксирана за 18 октомври. Досега главната женска роля се поверяваше на вече бившата съпруга на Илиев – Саня. В новия филм ще изгрее нова звезда. Затова Ники обяви кастинг за жена между 22 и 29 години и мъж – около 35-40 г.