Черно-бели СНИМКИ отпреди повече от 30 години показват първата дама на САЩ в непозната светлина

Преди повече от 30 години фотографът Стейн Ерко среща на улицата ученичка – симпатична и на пръв поглед много незабележима. Професионалистът обаче веднага оценява рядката естествена красота на момичето.

След кратък размисъл той се приближава до него и му предлага да се пробва в света на модния бизнес. Младата жена приема офертата на непознатия.

Алисия показа страхотно тяло по бански на Мавриций. Много снимки от екзотичната й почивка

Тогава тя, естествено, няма как да знае, че един ден ще бъде една от най-известните, влиятелни и богати дами в целия свят, а световно неизвестният фотограф с гордост ще разказва пред журналистите за първата им среща.

Черно-белите снимки на това мило момиче са направени през 1987 година.

То се казва  Мелания Кнавс.

През 1999 година се запознава с американския бизнес магнат Доналд Тръмп, а шест години по-късно става негова съпруга.

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп вече е на 48 години. Времето, без съмнение, променя хората.

Гледайки последните й снимки и фотографиите на Стейн Ерко, направени през 80-те години на миналия век, е много трудно да повярваме, че става дума за една и съща жена.

В едно свое интервю Мелания се изказа много рязко за филърите и ботокса и заяви, че една жена трябва да остарява достойно.

Но експертите са категорични, че съпругата на американския президент неведнъж е прибягвала до услугите на пластичните хирурзи.

Първата дама на САЩ наистина е изключително красива жена. Но със сигурност бившата моделка се е възползвала от възможностите на съвременната медицина, макар и да го отрича.