Щерката на Еминем запали мрежата с горещи СНИМКИ 18+, на които показа греховното си тяло

23-годишната Хейли Скот Матърс има цяла армия от последователите в Instagram. Около 1,4 милиона души следят развитието на красивата девойка, а тя често ги радва със свои снимки.

Дъщерята на най-известния рапър в света рядко показва много плът. Този път Хейли реши да покаже прелестите си в уникални ярки снимки, на които носи жълти бикини. По всичко личи, че малкото момиченце на Еминем е пораснало и е станало фатална секси жена. Освен това, Хейли е в страхотна форма, на която много момичета биха завидели. Тя показва стегнат корем и перфектно оформени плочки, както и добре оформени задни части.

 

Очевидно, красавицата е отишла на почивка. През последните няколко дни тя активно си качва снимки с куфари и пейзажи от екзотични дестинации. Абонатите веднага се зачудиха в коя част на света момичето се наслаждава на слънцето. Феновете също отбелязаха, че приликата между Хейли и Еминем е зашеметяваща. Други пък смятат, че порасналото момиче трябва да е по-обрано и да не се снима толкова разголена.

Падна измамата със снимките „преди“ и „след“ – ето как ни лъжат!

„Изключително много прилича на Еминем“, отбелязва верен фен на Хейли.

„Ако ми беше дъщеря, тези снимки щяха да са изключително неприемливи“, възмущава се друг абонат на социалната платформа.

 

Хейли е единствената биологична дъщеря на рап легендата Еминем. Не веднъж името й е било измежду редовете на песните на най-обичания рапър. Самият Еминем не крие, че дъщеря му е била основната движеща сила в началото на кариерата му, пише The Sun. Хейли реши да не следва музикалната кариера на баща си и завърши психология в Мичиганския университет. В момента интересите й са повече в индустрията за красота.