Бременна жена видя ултразвука на бебето си и се шокира от нещо свръх естествено (СНИМКИ)

Бременната Стефани Джаксън си направила ултразвук по време на 18-та седмица от бременността. Лекарите й казали, че чака здраво момченце. Когато видяла снимката, тя била направо втрещена.

Първо майка й, а после и Стефани забелязали нещо невероятно – на снимката се виждала нейната баба Мери Джаксън, която сякаш се носела над главата на детето.

Невероятното в случая било, че бабата Мери починала преди 15 години, но внучката й непрекъснато се молела да забременее. Съпругът й Майкъл Дейвис си направил вазектомия и лекарите не давали никакви надежди на семейството, че ще се сдобие с наследник.

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Независимо от всичко, след като се събрал с Мери, Майкъл преминал през обратна процедура, с надежда, че двамата могат отново да имат деца.

„Бях толкова щастлива, когато видях образа на баба на ултразвука. Веднага я познах. Не можех да спра да плача от вълнение“, разказва Мери и признава, че баба й сякаш я пази от небето.