Ива Екимова разплака мрежата с тежко признание! (СНИМКИ)

Преди броени дни дъщерята на Ива Екимова Дара просълзи столичен пиано бар на премиерата на Slang By Dara Ekimova, посветен на баща й Димитър Екимов – Дими. А сега същото стори и майка й Ива Екимова с едно свое признание.

Развълнувана от успехите на дъщеря си Ива сподели нещо, което дълго е тежало в душата й. Думите са свързани не само с Дара, но и с голямата любов на Ива – Дими Екимов, който загина преди 11 години в тежка катастрофа с мотор.

„Повече от десет години живях с тежкото чувство за неизпълнен дълг към любовта на живота ми, бащата на прекрасната Дара, която имаме. Сърцето ми кървеше всеки път, когато в душата ми се зараждаше идея, в мислите ми проблясваше плам, а ежедневието ме отнасяше в друга посока. 11 години се теразаех, че не създавам и не предприемам нищо, което да пази името на съпруга ми живо… А просто е трябвало да изчакам да дойде точното време. Всичко това е за теб, Димитър Екимов!

Нека музиката ти продължава да вълнува! Нека текстовете ти се възнасят в душите и сърцата! Нека приливът носи цялото синьо море!

Обрат! Диляна Попова бие шута на Блатечки

Нека твоят свят е преизпълнен със сълзите и усмивките на всички, които обичат теб и наследството, което ни остави!

Благодаря ти, за всичко! До тогава, когато, отново ще бъдем заедно…”, пише Екимова, а под поста й заваляха десетки емоционални коментари.