Минижупът на Лили Иванова подпали интернет СНИМКИ

Изпълнение на Лили Иванова даде начало на церемонията по раздаването на наградите „Икар“. Тоалетът на естрадната прима предизвика истински фурор, както сред публиката на наградното шоу, така и в интернет пространството днес.

Изпълнителката беше облякла оскъден минижуп, който подчертаваше краката ѝ, а към тоалета беше заложила на традиционния за нея висок ток, съобщи fakti.bg.

Ива Тодорова грабна две статуетки за моноспектакъла си „Приятно ми е, Ива“ – за драматургичен текст и за водеща женска роля. Представлението на театър „ЗОНГ“ „Животът е сън“, което в момента се играе в театър „Азарян“, също получи две награди. Неговият режисьор Дина Маркова взе наградата за дебют, а Боян Арсов – за главна мъжка роля. Весела Бабинова беше отличена в категорията за поддържаща женска роля за участието си в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“ на Неда Соколовска в Малък градски театър „Зад канала“. Статуетката за мъжка поддържаща роля отиде при Йордан Ръсин за превъплъщението му в Глигор в „Нова библия“ на Иван Добчев по пиесата „Суматоха“ на Йордан Радичков в Театрална работилница „Сфумато“.

 

Награда за изключителен принос към българския театър получи Стефан Цанев, а отличие за изключителен принос към музиката и културата – Лили Иванова.

„Лили си остава най-голямата и най-недостижимата… поклон и да е жива и здрава!“, възхищава се на примата потребител в мрежата. „И продължава да пее – ФАКТ. Великата Лили – талант“, допълва непоколебима нейна фенка. „За Лили ще се помни и песните ѝ ще звучат като камбани в ушите ви дори и в отвъдното“, уверена е друга почитателка с никнейм Viki. „Хубавото е, че въпреки всичките ѝ кусури, Лили ще си остане певицата, която България никога повече няма да има!!!“, уверена е друга коментираща.

 

Минижупът на Лили Иванова подпали интернет СНИМКИ

Минижупът на Лили Иванова подпали интернет СНИМКИ