Рачков се радва на свободата си, а Мария…

 

С любовта на една от най-обсъжданите двойки у нас — Мария Игнатова и Димитър Рачков, окончателно е свършено, а раздялата им вкара блондинката в тежка депресия.

Актрисата била напълно съсипана от финала на отношенията си с Рачков и стояла по цял ден заключена в дома си. След 10-годишна връзка, преминала на приливи и отливи, комикът каза финално „Сбогом“ на бившата си половинка и я изхвърли от дома си и живота си.

Изоставената блондинка напуснала просторната му къща в Панчарево и се преместила да живее в къща в Драгалевци. Имотът е собственост на майка ѝ, която над 20 години развива бизнес с фабрика за дрехи и благодарение на него Мария има дом, чиито врати винаги са отворени за нея, пише таблоидът „Уикенд“.

Рачков обаче приемал доста по-лежерно промяната в личния си живот и не давал вид на покрусен. Доказателство за това е фриволното му поведение в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Във всеки епизод водещият нескрито флиртува с певицата Мария Илиева и често ѝ прави недвусмислени намеци. Дори си позволява да я нарича Миче — умалителното, с което доскоро наричаше бившата си половинка Мария Игнатова. Още със старта на култовото шоу комикът се държи като свободен мъж и отрупва с комплименти певицата. Крахът на отношенията им, както и демонстративното поведение на Рачков са на път да съсипят Мария, притеснени са в телевизионната гилдия.

Шофьор на Uber, който не е правил секс с жена си от 10 години, инсталира скрита камера в таксито си и…

39-годишната Игнатова давела мъката си в алкохол и дори най-близките ѝ приятелки не били в състояние да я утешат. Дългогодишната спътница в живота на комика била огорчена от бруталното му отношение към нея. „Отнесе се с мен като с животно. Изхвърли ме като мръсен парцал“, жалвала се пред приятелките си красавицата.

За да избяга от мрачните си мисли, Мария изразходвала гнева си във фитнес залата. Това е единственото място, което тя посещавала. Всеки ден Игнатова тренирала по около 2 часа, за да не рухне психически.

За потиснатото ѝ състояние допринасяли свалянето от екран на „Господари на ефира“, където тя се изявяваше като водеща, както и липсата на допълнителни ангажименти, които ѝ подсигуряваше Рачков. След раздялата им интересът към Игнатова драстично намалял, тъй като появата им заедно вече била невъзможна, а клиентите ги наемали предимно заради комика. Двамата вече избягват да се появяват на едни и същи партита, организирани от фирмата на Халваджиян и други служебни ангажименти.

Преди да се разделят, двойката заработваше стотици хиляди от общите си ангажименти. Митко осигурявал на Мария участия в телевизионни реклами, частни партита, халтури и други джамборета, които се плащали много добре. Според запознати, хонорарът, който искала светската двойка, за да води фирмен купон, сватба или рожден ден, бил общо 6000 лв.

 

Сестрата на Тита я задмина, вижте колко е красива СНИМКИ

Не за първи път лабилната Мария изпада в тежка депресия. Склонната към угнетено психическо състояние блондинка има едни тежък срив в миналото си. Неведнъж красавицата е разкривала, че се е разделила с бившия си мъж Петко Димитров, който е баща на сина ѝ Виктор, не заради изневери или ревност, а заради тежка следродилна депресия. „Не бях на себе си, спрях да се храня, плачех по цял ден“, признавала е Мария. Освен това тя от години страдала от хронично безсъние и спяла само по няколко часа на денонощие.

Така и не стана ясно причината за окончателната раздяла на Мария и Димитър Рачков. Най-вероятно двойката е сложила финална точка в отношенията си заради изневяра. Пословично ревнивия Рачков открито се дразнел от флиртовете на половинката си, която открито провокира мъжете. Възможно е комикът да е научил за някоя нейна забежка, за да се държи така жестоко с Игнатова, смятат в шоу средите.