Коварна болест отнела живота на бащата на Мария Илиева, певицата проговори за най-силната си болка! (СНИМКИ)

Аз съм добър човек, голям мечтател и личност, която много обича да пее. С всеки изминал ден се опитвам да бъда по-добрата си версия. Върлата простотия и липсата на култура и възпитание много ме дразни. За жалост, много ценности вече са ретро. Това заяви Мария Илиева в интервю пред Мон Дьо за Нова тв.

„Не съм от хората, които съжаляват за свои стъпки. Още с успеха на първия ми солов сингъл, че това е крачката, която ме заведе към моя път“, спомня си Илиева.

„Усмивката ми е нещо, което съм наследила от моята прекрасна майка. Усмихвайки се аз се чувствам добре. Който го е страх от мечки не ходи в гората. Всеки си вре носа навсякъде, дори там, където най-много те боли“, заяви тя.

„Не ми пука за епитетите в пресата по мой адрес, а за обидите към близките ми“, добави певицата.

Никога не съм имала много приятели. Има обаче и предатели в живота ми. Имам много грешки в живота си. Добре де, не много, но грандиозни. Трудно съм стигнала дотам, че да започне всичко да ми се случва лесно и бързо. Инвестирах прекалено много в хора, които мислех, че имат талант. Не искам да споменавам имена и да се връщам назад. Тези хора вече нямат актуалност“, заяви Илиева, като за всички зрители бе ясно, че намеква за Атанас Колев, който дълго време бе близък до нея. Тя му бе обещала договор с нейната фирма „Стерео стая“, но след като минаха няколко години, през които двамата бяха спрягани за любовници, до такъв не се стигна. След разтрогването на отношенията им, рапърът си позволи да изкара грозни истории за певицата, която не бе многословна за случилото се.

През 2005 година имах много труден период. Нямах пари да си запиша дори нещата. Нямах достатъчно участия. Тогава си казах „Щом не мога да изкарам достатъчно пари с музика, значи може би съм сгрешила преценката си, че мога да изкарвам доходите си с това“. Тогава бях готова да се откажа от музиката. Приятелите ми обаче ми набиха един вербален шамар. След като обаче успях да издам албум, всичко се получи“, спомни си тя.

Мария Илиева призна, че най-много я приличат умните мъже. За нея това е най-големият афродизиак. „На мъж не бих простила никога изневяра. В никой смисъл – нито в емоционалния, нито във физическия. Този тип предателство дамгосва отношенията завинаги. Аз съм много крайна и много черно-бяла“, каза Илиева.

На въпрос дали в момента е сама или има мъж до себе си Илиева отговори, че никога не е сама. „Имам толкова много ангажименти в момента, че нямам качественото време, че да бъда с един мъж, така че и двамата да сме удовлетворени, че споделяме това време. Когато намеря „единственият“, този, с когото ще споделя живота си, няма да го крия и да слагам параван на личния си живот. Ще имам нужда да го представя на хората“, каза тя.

„Била съм на крачка от брака, но това беше много отдавна. Имах една американска любов, която ми предложи. Иначе няколко пъти съм получавала пръстен“, призна тя.

Не очаквах, че ще трябва да отгледам сина си сама. С бащата на Александър не се случиха плановете, които имахме„, разкри певицата.

Най-драматичната раздяла в живота ми, е тази с баща ми. Той си отиде преди 6-7 години. Очаквахме, че това ще се случи, защото той беше болен от рак. Сестрата на баща ми, ми се обади, за да ми каже, че той е болен. Това бе по времето на първия „Х фактор“. Тогава получих първата си и единствена паник атака. Само тогава психиката ми единствено ми е изневерявала. С баща ми имахме много силна връзка, която установихме на малко по-късен етап. Той много ме обичаше и обичаше да споделя с мен. Липсва ми да му кажа „Тате, това е моят любим мъж“. Липсва ми да го видя в публиката, когато имам успехи. Това е най-болезнената ми раздяла, всичко друго се преживява“, призна Илиева.