Коцето спал и с новата жена на Коко Динев?

 

Най-новата светска клюка гласи, че поп фолк певецът Константин е спал и с новата жена на бизнесмена Коко Динев, която наскоро го дари с дъщеря, научи HotArena.

След като се раздели с певицата Емилия, Коко си хвана нова приятелка, на име Тони, за която все още не се знае почти нищо. Изненадващо за всички, преди около седмица излезе информацията, че двамата дори са станали родители на момиченце.

Отлично осведомени източници, на които Тони не е чак толкова непозната, разказват, че тя всъщност е имала вземане-даване и с бившия изпълнител на „Пайнер“ Константин. Не е ясно обаче кога точно е станала спойката между тях и дали са били с други партньори тогава или са били свободни.

Известна бг певица се похвали: Пак съм бременна! (СНИМКА)

Това съвсем не е първият случай, който превръща Динев и Коцето в баджанаци, а имената на дамите, с които и двамата са мачкали чаршафите, не са едно или две.

Онова, което не успя да остане скрито от медиите, е, че Динев е бил с Райна, с която Коцето имаше дълга връзка. Това се случи след като чалга двойката се раздели. Певицата се опита, макар и неуспешно, да отрече, че е имала нещо общо с бизнесмена, но дебело подчерта, че той има някакво специфично излъчване, с което привлича дамите, и това съвсем не са парите му.