Първи СНИМКИ на 20-годишния Андон, който погуби цяло семейство в Пловдив!

20-годишният Андон О., който погуби четирима при ужасяващата пътна касапница на околовръстното в сряда, беше докаран преди минути в съдебната зала в Пловдив, пише „Марица“.

Окръженият съд ще разгледа искането на прокуратурата за вземане на мярка за неотклонение спрямо младия шофьор, който седна зад волана на БМВ-то си и по непредпазливост причини смъртта на баща, син, чичо и племенник от района на град Кърджали.

Припомняме, че инцидентът стана минути след 21,00 часа в сряда. Тогава БМВ-то на Андон навлезе в насрещното платно и блъсна кърджалийски автомобил „Сеат Толедо“, в който пътували четиримата загинали.

Корнелия Нинова: По-голямо унижение за Георги Първанов от това не може да има!

На следващия ден окръжният прокурор Румен Попов коментира, че със сигурност БМВ-то е навлязло в лентата за насрещно движение, а шофьорът на загиналите е опитал да избегне челния удар.

Андон е навършил 20 години преди седмица. Шофьорската му книжка е била издадена от полицията в република Кипър. В кръвта му не са намерени следи от употреба на алкохол, тестът му с дрегер за наркотици също е отрицателен.