Начало ТОП Статии Любимец на зрителите от „Фермата“ по спешност в болница

Любимец на зрителите от „Фермата“ по спешност в болница

Една от най-забележимите личности на Бургас Тома Талепов-Айляка е приет около 20 часа вчера вечер в тежко състояние в МБАЛ Бургасмед, научи Флагман.бг.

Към 22:30 часа Талепов е преместен в отделението по „Неврохирургия”, разкриха източници.

Състоянието на Айляка обаче все още не е много добро, а в следващите няколко часа ще му бъдат направени серия от изследвания, за да се назначи най-доброто лечение.

От негови близки Флагман.бг научи, че в последните няколко дни Папи, както го наричаха всичките му приятели, се оплаквал от високо кръвно и много силно главоболие. Още в сряда се канил да отиде на лекар, но до днес така и не го сторил.

Милена от „Фермата“ претърпя тежка операция

Тома Талепов стана известен в цялата страна с участието с във „Фермата”. Талепов е личност, която целият Бургас познава. Някогашното лошо момче в последните години е пример за подражание – радва се безумно много на 8-годишното си внуче и му отделя всяка свободна минута.

В последните няколко месеца Тома Талепов бе ангажиран с нов проект – атракционен кораб в Созопол, на който се бе посветил и очевидно не е имал време да обърне внимание на здравословните си проблеми.

Папи е в ръцете на изключителните професионалисти от МБАЛ Бургасмед, които ще направят всичко възможно, за да го изправят на крака час по-скоро.

Любимец на зрителите от "Фермата" по спешност в болница
error: Content is protected !!