Неузнаваема! Фаталната полицайка Люба, заради която командос уби ченге, дава показания в съда (СНИМКИ)

Фаталната полицайка Люба Алексова, заради която стана убийството на полицая Добромир Лазаров през май 2018 година, се появи тотално променена по време на делото срещу командоса Ангел Желязков, който е обвиняем в престъплението. Тя е сменила цвета на косата си. Днес именно тя трябва да даде показания, тъй като е единствена свидетелка на убийството.

 

 

Ангел Желязков пък се появи на делото с униформа. В негова подкрепа присъстват и част от колегите му.

 

В залата присъстват сестрата на убития полицай от Сопот Весела Ноева. Тя обяви, че иска обвинението да се преквалифицира в умишлено убийство, извършено по жесток начин

В залата присъства и бившата съпруга на полицая.

 

 

 

 

Командосът Ангел Желязков, който на 20 май 2018 година отне живота на полицая Добромир Лазаров, застава пред Военния съд в Пловдив. Днес започва рестартираното дело срещу Желязков, който попадна в любовен триъгълник с фаталната разследваща полицайка Люба Алексиева, който завърши със смърт пред апартамента на Желязков в „Кючук Париж“.

Във вечерта на 20 май, когато неясните взаимоотношения на 32-годишната жена с двамата мъже са се намирали в точка на развръзка, ситуацията ескалира до там, че Лазаров бе намушкан няколко пъти с нож от командоса и издъхна от раните си.