Пиян баща погрешка изнасили дъщеря си, помислил я за жена си

 

В Хонконг мъж се изправи срещу съда, след като погрешка изнасилил собствената си 15-годишна дъщеря, мислейки, че това е неговата съпруга. Инцидентът е станал през 2018 година.

59-годишният мъж се прибрал вкъщи пиян на 22 март и вместо в собствената си спалня, объркал стаите и погрешка влязъл в тази на дъщеря си. Осъзнавайки грешката си, мъжът веднага прекратил сексуалния акт, но делото срещу него все пак попаднало в съда, съобщава Mirror.

Камен Донев шокира с дълго пазена тайна

В съда момичето се застъпило за баща си и заявило пред психолозите, че му прощава. То казало, че разбира грешката му и дори се опитвало да каже на баща си, че е сбъркал, докато той я изнасилвал. Дъщерята дори стигнала дотам, че осъдила действията на социалната работничка, която подала сигнал до местните власти и полицията без съгласието на тийнейджърката.

Пред съда мъжът признал вината си, макар и да обяснил, че наистина е допуснал грешка, докато е бил пиян. Съдията взел предвид странността на случая и намалил наказанието за изнасилване от пет на две години и половина.