3 продукта и чистката на червата е на лице- без токсини и шлаки за по- добро здраве и фигура

Идва време да рестартираме организма си и да го пречистим от токсини и шлаки.

Храносмилателния тракт е важен компонент на нашето тяло. Ако той функционира нормално, тогава цялото тяло ще бъде здраво. Красотата и доброто настроение са бонус !

Но поради неправилна диета и заседналия начин на живот стомаха и червата са склонни да се запушват . Освен това, че причинява дискомфорт и в резултат на това лошо настроение, са възможни по-тежки последствия. Ето защо си струва почистването на тялото с помощта на предложеното средство !

Салата- четка за здрави черва. Почистете всичко отвътре лесно и бързо, и най- важното вкусно

пречистване на тялото

Как да почистите червата

сушени сливи

пречистване на тялото

Този полезен сушен плод улеснява храносмилането, осигурява доброто функциониране на червата и подмладява тялото. Той също така подобрява кръвообращението, осигурява кръвния поток в точното време и предотвратява появата на кръвни съсиреци.

лимон

пречистване на тялото

Този плод помага за премахване на токсините и активното функциониране на храносмилателната система. В допълнение, той успешно се бори срещу мастни натрупвания.

Семена от чиа

пречистване на тялото

Глутен и фибри, които са част от този продукт, премахват токсините. Те също подобряват метаболизма.

съставки

Семена от чиа – 1 супена лъжица. Сини сливи – 3 бр. Лимон – 0.5 бр. Вода – 1 чаша

Как да си приготвим средството

Накиснете сливите за една нощ във вода. Сутринта вземете сушените плодове и изстискайте лимонов сок във водата. Добавете чиа и ги оставете да се варят в продължение на 10 минути. Разбъркайте добре, яжте сливи и пийте напитката с малки глътки.

пречистване на тялото

След седмица ще се почувствате много по-добре, ще подобрите храносмилането и ще намалите обема. Въпреки че инструментът е много прост, той е много ефективен! Не забравяйте да опитате и да кажете на приятелите си за тази рецепта.