Нана заплака в ефир и отправи люти закани за мъст към Жоро Игнатов! (СНИМКИ)

Водещата на „Съдебен спор“ по Нова телевизия Нана Гладуиш в събота имаше рожден ден. Това сподели самата тя пред публиката и зрителите си.

„Нищо, че не си спомням коя съм, но днес имам рожден ден“, каза тя с типичното си чувство за хумор.

Колегите й решиха да я изненадат с голям букет у подаръци. Тя пък им отвърна: „Мислех си, че нищо не сте ми взели и си казах „Сега как ще им го върна тъпкано“, а то…подаръци, подаръци – продължавайте. Пръстени, гривни, огърлици, каквото пожелаете – давайте още“.

Динко Вълев наказа брутално циганина, който нарече българите „мърши“

Водещата, която от години води битка с рака, отново се разплака в ефир и каза: „Много ви обичам. Без вас нямаше да стигна до тук. Под никаква форма – здравословна, емоционална и психическа. Нямаше да се радвам на живота по начина, по който го правя“.

„Жоро, знам че ти стоиш зад цялата работа. Ще ти откъсна главата, но после“, закани се русокосата водеща към Жоро Игнатов – главният редактор на „Съдебен спор“

„Благодаря на целия екип, които много обичам. Никога не съм вярвала, че като стана на 45 години ще ми е толкова хубаво“, сподели със сълзи на очи Нана и допълни: „Аз ще си поплача малко. Трябва да дойда на себе си“.