Начало ТОП Статии Няма да повярвате къде живее майката на Нинова СНИМКА

Няма да повярвате къде живее майката на Нинова СНИМКА

Майката на Корнелия Нинова обитава дом, който е в плачевно състояние. Родната къща на лидерката на БСП в Мизия изглежда като необитаема.

Сантименталният имот на червената шефка не е виждал ремонт, откакто баща й е починал.

Състоянието на къщата ставало все по-плачевно с годините. Въпреки че майка й Маргарита все още си живее в постройката, отстрани домът изглеждал необитаем.

Емблематичната червена мазилка, която местните свързват шеговито с партийната принадлежност на Корнелия Нинова и родата й, с годините е избледняла от дъждовете и наводненията, пише „Ретро”.

Улуците са ръждясали, отвсякъде стърчат ламарини, телената ограда е порутена. Неподрязаните храсти и дървета в двора съвсем допълват отчайващата картина.

Съседи на майката на Нинова не са сигурни дали тя не иска да прави ремонт или дъщеря й не поемала инициативата да изпрати пари на родителката си, за да освежи дома им.

Маргарита е работила като лаборантка и е членувала в БКП.

Преди дни пенсионерката е засвидетелства уважение към работата на дъщеря си и официално е приета в БСП.

Остава загадка защо е прекъснала членството си и едва сега отново е решила да се влее в редиците на червената партия.

Интересното е, че когато лидерката на БСП си идва в родния град, не преспива в къщата на майка си, а на свекърва си Дафинка. Майката на съпруга й живее през няколко къщи от нейната.

Трагедия! Голяма спортна надежда почина внезапно в хотелска стая

„Като дойде с колата от София, първо се отбива при свекървата. Чак после мине да наобиколи майка си“, разказват хората от Мизия.

Корнелия Нинова не крие, че е много привързана към свекърва си. И на всеки голям християнски празник държи тя и съпругът й да бъдат заедно.

Няма да повярвате къде живее майката на Нинова СНИМКА
error: Content is protected !!