Начало ТОП Статии Серена Уилямс току-що разкри пола на бебето на Меган и Хари

Серена Уилямс току-що разкри пола на бебето на Меган и Хари

Серена Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години и е напълно в реда на нещата медиите непрестанно да разпитват тенис звездата за бременността на херцогинята.

В скорошно интервю Серена се разприказва повече за бебето на Меган и Хари и отговори на въпрос дали смята, че Меган ще е добра майка. Тя ще е най-добрата майка, със сигурност.

Но това не е всичко, Уилямс сподели и какви майчини съвети е дала на херцогинята на Съсекс. „Казах ѝ да приеме, че ще прави грешки, да не очаква да бъде перфектна. Майките си поставяме прекалено високи очаквания.“ Самата Серена е майка на 1-годишната Олимпия Оханиан.

Този мъж беляза Мария Илиева завинаги

Тенисистката продължава разговора си за майчинството с доста интересна реплика: „Бременната ми приятелка постоянно ми обяснява как детето ѝ ще прави това и онова, а аз само я поглеждам и ѝ казвам – „Не, ТЯ няма да прави нещата, които ти искаш“, пише edna.bg. Забрави тези очаквания, които имаш.“ Уилямс се обръща към детето с „тя“, а това накара феновете на кралското семейството да се побъркат, защото смятат, че това е категорична улика, че бебето на Хари и Меган ще бъде момиче.

Серена Уилямс току-що разкри пола на бебето на Меган и Хари

Серена Уилямс с дъщеря си

Серена Уилямс с дъщеря си

error: Content is protected !!