Бомба! Васил Найденов набъркан в апартаментгейт

Васил Найденов действа с размах и организира свой апартаментгейт, на фона на скандалите с правителствените имоти. Култовият певец е закупил и втория апартамент на етажа, на който живее на столичния булевард „Витоша” и вече се шири в луксозен пентхаус в центъра на града.

Все пак Найденов нито е министър, нито дори шеф на комисия, така че никой не го разследва как се е сдобил с луксозното жилище. Освен това музикантът вероятно е придобил имота на пазарна цена, а не в резултат на тарикатски схеми от приятели.

Скандал! Гаджето на Росен Петров сгафи с тази СНИМКА

Понеже от години настоящият апартамент на Найденов му е тесен, той хвърли поглед и към съседния имот на етажа. Музикантът неведнъж е споделял, че сценичният му гардероб е огромен и по тази причина му се налага да си потърси спешно допълнително място за съхранението му, пише „България днес”.

Не може цял един живот да се побере в един апартамент, бил той и на „Витошка”. Трябва да са поне минимум два!

Щастливият новодомец преди дни бе забелязан в новото жилище, където очевидно правеше някои подобрения на имота. Найденов садеше цветя по саксиите, та балкона, а градинарството отдавна му е хоби.

Музикантът неведнъж е бил заснеман докато трепери над любимите си саксии с цветя и ги обгрижва. Той се грижи за тях, полива ги, плеви ги, а сега ги и тори, за да може през лятото да цъфтят като луди.

Това не е единственият проект на Кеца, на който тепърва му предстои ремонт на новото жилище. Мнозина отсега съчувстват на съседите, които вероятно ще трябва да изтърпят шума от мащабните разширения.