Заловен! Съседи разкриха кой е Кирил, убил младата си жена в Германия (СНИМКИ)

Бяха много щастливи, много се обичаха. Това, което пишат, че е имал психическо заболяване, не е вярно. Няма никой болен в рода им, здрав си беше Кирчо. Това споделиха съседи на младото семейство Челебиеви в Пловдив, цитирани от Trafficnews.bg.

Снощи униформените в Германия откриха трупа на 25-годишната жена в жилището им. Според разследващите става въпрос за убийство, а издирван за това е съпругъг на жертвата – Кирил Челебиев.

Германското издание „Билд“, което помества новината на първата си страница, пише, че българинът е с психически проблеми, висок е около 160-165 см, слаб и с къса кафява коса. „Билд“ съобщава още, че българинът е бил заловен около 12 часа днес в магазин за строителни материали в индустриалната зона на градчето Бад Наухайм. Той е отведен в полицията, където следствените действия ще продължат.

„Кирил не е болен“, настояха пред нас комшиите им, които се чудеха как една такава огромна любов между двама души, завършва с жестоко убийство.

Майката и бащата на младия мъж са разведени, вероятно защото бащата, който все още живее в Кършияка, имал склонност към чашката.

Затова и Кирил израснал с майка си в град Стамболийски, където е завършил СОУ „Отец Паисий“. Там се запознали с Меди, през 2016-а сключили брак и 2017-а заминали да живеят и работят в Германия.

При всяка възможност младото семейство Челебиеви се прибирали обаче у дома. По време на ваканциите те демонстрирали силна привързаност и любов, без да дават знак, че имат семейни проблеми.

Никой от съседите им не може да си обясни какво е накарало младият Челебиев да посегне на половинката си.

Смятат, че най-вероятно той ще се отправи към България, където са близките и приятелите му. Затова и от полицията в Бад Наухайм алармират гражданите на Германия и България да сигнализират органите на реда, ако забележат мъж, отговарящ на горепосоченото описание.