Начало Любопитно Бившата приятелка на младоженец нахлу на сватбата, вижте какво се случи (ВИДЕО)

Бившата приятелка на младоженец нахлу на сватбата, вижте какво се случи (ВИДЕО)

В Китай отхвърлена жена се появи на сватбата на бившия си приятел, облечена в булчинска рокля, за да го моли да се върне при нея, информира „Дейли Мейл“. На кадрите се вижда как емоционалната бивша приятелка крещи на мъжа „вината беше моя“ като коленичи пред него, докато булката гледа в шок.
Бившата любима на младоженеца нахлува на церемонията точно когато той се готвел да целуне булката на сцената. След това младоженката решава да напусне мястото като изглежда ядосана.

30-секундното видео, което е придобило голяма популярност в мрежата, е заснето на сватба в Китай, провела се преди дни.

Според информацията, младоженецът се е разделил с бившата си приятелка, защото като личности били твърде различни. От кадрите се вижда колко е изненадан, когато жената внезапно се появява на сватбата му без покана, носеща и изискана бяла рокля.

Отхвърлената жена го моли да й прости и да й даде още един шанс, докато мъжът държи ръката на зашеметената си годеница в опит да я успокои.

Шокиращи подробности за Мегз и кървавото меле, което сътвори (СНИМКИ)

Водещият на сватбата също е шокиран от сцената и казва, че „имаме неочаквана ситуация тук“.

Членовете на семейството на булката също са ужасени от появата на съперничката.

Уеб потребителите на Weibo, китайския еквивалент на Twitter, изразиха подкрепата си за булката и осъдиха постъпката на „неразумната“ бивша приятелка.

Един типичен коментар гласи: „Не унищожавайте отношенията на другите, за да задоволите собствената си мания.“

Друг потребител пише: „Това е повече от неподходящо и неуместно. От гледна точка на булката, как може да продължи сватбата?

ВИДЕОТО можете да видите ТУК

error: Content is protected !!