Бомба! Маги Халваджиян изригна срещу убиец от Перник!

Продуцентът Маги Халваджиян изригна в интернет срещу смешна присъда на перничанин. Наказание „пробация“ за срок от една година и четири месеца е наложено на Р.Й. заради смъртта на 14 кучета. Съдът е одобрил споразумение, постигнато между Районна прокуратура – Перник и защитата на подсъдимия, съобщиха от прокуратурата.

„Невероятна присъда! Изпълнен съм с оптимизъм! Просто…. уникална справедливост! Възхитен съм и обнадежден! За 14 кучета ПРОБАЦИЯ!!! Другия път ако убие 9 ще му дадат ПРОБ ! Шеметно щастлив съм!“, иронично заяви в социалните мрежи арменецът.

Бареков: Слави Трифонов е един стар ерген пред пенсия

 

В периода от ноември 2016 г. до 5 април 2018 г. в Перник, Р.Й. проявил особена жестокост към четиринадесет кучета от породите Кавказки вълкодав и Средноазиатска овчарка. Държаните от него кучета в двора умрели от глад и жажда. Към момента на откриването на труповете те били в различна степен на разлагане.

В двора имало и 5 живи кучета, които са иззети и настанени в общинския кастрационен център, пише блиц. На тях в продължение на около два месеца Р.Й. причинил тежки увреждания, довели до загуба на тегло, атрофирала мускулатура и риск от вторични инфекции.