Горещи подробности за аферата на Слави и Деси Добрева СНИМКИ

В последното издание на шоуто „Като две капки вода“ Деси Добрева сътвори чудовищен скандал, който ще й коства много. Още по време на представянето й в социалните мрежи заваляха негативни коментари, провокирани от безобразното й поведение.

„Бутонът на късмета“ бе отредил на Деси да имитира великата Дженифър Лопес. Излъченото клипче от репетициите показа негативното отношение на нашенката към световната звезда. Добрева си позволи да говори за колежката си с много остри думи и далеч от миловидната същност, в която ни увеждаваше толкова години.

Деси като Джей Ло

Това вбеси голяма част от зрителите на шоуто, които се прекланят пред успеха на Джей Ло. „Оф, точно тая пача да ми коментира колко зле била Джей Ло…wtf? Ти, моето момиче, дето си известна с единствената си песен, говориш, че Джей Ло нямала умения. И точно ти си адски надменна и надута пуйка, от личен опит го знам…Теб те знаят 5 човека, а Джей Ло цялата планета…Къде си тръгнала да говориш глупости не знам…ако не беше Слави щеше да пееш по циганските сватби в мааалата“, гласи един от коменатрите под нейната снимка в официалната страница на имитаторското шоу.

Бунт срещу Слави Трифонов! Обвиниха го в грозна измама

„Добре че пусна на Слави, че да те направи известна“, пише друг недоволен зрител.

Наблюдателни зрители забелязаха и още един гаф на певицата. Тя си позволи да нарече Тита „свое протеже в шоуто“. Самата Тита остана изумена от коментара на конкурентката си и не знаеше по какъв начин да реагира. Истината е, че Деси не получава високи оценки от журито, нито пък от гласовете на зрителите и това вероятно я е озлобило към останалите, които се радват на любовта на хората.

Превъплъщението й в Джей Ло не бе оценено подобаващо, пише show.blitz.bg. Зрителите са категорични, че по визия Деси го докарвала на фолкпевицата Есил Дюран, а не на световната звезда Джей Ло.