Женски Робокоп засенчи Биляна Йотовска (СНИМКИ)

 

Женска версия на Робокоп засенчи Биляна Йотовска.

Най-яката фитнес шампионка на България неведнъж е показвала шеметна фигура, релефни мускули и плочки по корема, но този път дори тя остана в сянката на женската версия на Арнолд Шварценегер.

Йотовска, която бе в Германия за ежегодното фитнес изложение FIBO – едно от най-мащабните спортни събития за годината – публикува в Instagram профила си снимка, на която позира до руската шампионка по вдигане на тежести Наталия Кузнецова.

„Всички знаем как се постига такава физика… на теория, a на практика?! След като се запознах с Наталия, направо ми се струва не-въз-мож-но!!!! Нереална е!“, написа към публикацията си в социалните мрежи Биляна.

Андреа шокира с тази СНИМКА! Скоро ще чукне 100 кила

Рускинята привлича внимание навсякъде, където се появи, а външният ѝ вид стряска дори мъжете. Тази изумително мускулеста дама често може да бъде видяна из родните черноморски курорти, защото България е една от любимите ѝ дестинации за лятна ваканция.

Миналата година културистката не направи изключение и реши да почива на южното ни черноморие, а в профила ѝ в Instagram се появиха множество снимки от Стария град на Несебър.

Наталия е много популярна и има близо 425 000 последователи в Instagram, където е известна с псевдонима „Амазонка“. Мускулестата дама признава, че използва стероиди и естроген блогери за постигане на резултатите си, но подчертава, че състезанията, в които участва използването на такива вещества не е забранено и тя играе по правилата.