Цял свят полудя по ослепително сексапилната Сара, а причина е смайваща

Обикновено всяко отклонение от нормата във физически план се възприема от обществото като нещо, което не е нормално или дори грозно. Но има и такива отклонения, които стават особеност и привличат голямо внимание.

По подобен начин Сара Макданиел има своята аномалия, която я отличава от останалите. 24-годишният модел има рядка хетерохромна характеристика.

Но именно това я превръща в истински уникална красавица, по която целият свят полудя.

Хетерохромията е различен цвят на десния и левия ирис на окото. Това се случва доста рядко – на един на всеки 1000 души. И такива хора като Сара определено привличат вниманието към себе си.

Сара е изключително популярна и вече има над милион последователи в социалните мрежи. Момичето е много красиво, има добра фигура и изключителна форма. А различният цвят на очите само добавя финес към нейната красота и индивидуалност.

Мнозина ще кажат, че в модерната епоха, в която живеем, няма нищо особено. Можете да носите цветни лещи или да постигнете същия ефект с помощта на „Photoshop”. Но те ще грешат! Няма измама! Момичето не носи лещи и не редактира снимките си. Нейната красота е естествена и нейният чар е невероятен.

Сара има няколко договора с марка бельо и печели добри пари с помощта на своята красота и популярност.

22-годишна родна дизайнерка проби в световната мода. Италианското „VOGUE“ публикува моделите ѝ

Дори най-известното мъжко списание Playboy покани модела да се снима за него. Това предизвика огромен резонанс и направи Сара още по-популярен.

Тя също пътува много и прави мъжете щастливи с нейните полуголи снимки от различни части на света.