65-годишна майка на 3 деца смайва света с чар и тяло

Жена, на който никой не се уморява да гледа. А е на 65. Кой още може да се похвали с това? Кристи Бринкли е безспорният идеал за подражание.

Дамата има в социалните мрежи над половин милион последователи. Но интересът към персоната ѝ не гасне. Стотици хиляди следят за новите ѝ снимки и не спират да ѝ се възхищават.

Кристи е родена в обикновено семейство в щата Мичигън на 2 февруари 1954 г. Родителите и се развели, а майка ѝ се омъжила повторно за сценарист, чиято фамилия носи Кристи.

Тя получила добро образование и през 1973 г. заминала в Париж да учи изкуство. Там я забелязали като модел и тя бързо попаднала в модната агенция Elite.

Любвеобилната Кристи

Моделката се е омъжвала 4 пъти. В момента има гадже.

Някои си мислят, че тя изглежда така добре, защото се занимава само със себе си. Но грешат. Кристи има 3 деца, които е родила доста късно и са от различни бракове.

Тя родила най-голямата си дъщеря на 31 години, сина си на 41, а малката си дъщеря, която е буквално нейно копие – на 44. Малцина вярвали, че Кристи ще се възстанови след това раждане на 44 години. Но сгрешили. Кристи смайва с форми и до ден днешен.

В какво скрита тайната на нейната дългогодишна красота и привлекателност?

Някои предполагат, че решаваща е ролята на генетиката и майката природа, която е била щедра към Кристи. Но на снимки от различни години в социалните мрежи се вижда, че тя винаги е била във форма – слаба и стегната през целия си живот.

Тя не се занемарявала след ражданията и се е възстановявала леко след тях. Т.е. нейната кожа никога не се е разпъвала до големи размери и затова е запазила еластичността си.

Винаги се е занимавала със спорт, водела е активен начин на живот.

Родила е 3 деца. А както е известно бременността и раждането обновяват ораганизма. Лекарите са единодушни, че раждането на дете подпладява всички системи на организма.

Но още по-впечатляващо е, че Кристи още на 13 години спира да яде месо и става стриктна веганка. Сега нече веганският ѝ стаж надхвърля половин век и мнозина се питат дали това не е тайната на красотата ѝ.

Ексманекенката не яде десерти и захар. Междинните закуски заменя с плодове и ядки.

Самата Кристи сочи като секрет на младостта на кожата на лицето ежедневното използване на скрабове и пилинг за отстраняване на старата кожа.

Тя твърди, че не ползва услугите на пластични хирурзи, но си е правила инжекции за красота. Това не е изненадващо, защото тя вече е на 65, но продължава да бъде публична личност.

Тя е съхранила естествено лицето си, не е прекалила никъде, няма свръхестествени форми. Подмладила е лице то си с мярка. Виждат се бръчките около очите и на челото, но това е естествено и не притеснява моделката. Даже е написала книга „Красотата извън времето“ на тази тема.

Тя не се стеснява да се показва на снимки по бански, защото на формите ѝ може да завиждат и млади момичета. Причината е, че тя отделя достатъчно време за спорт в достатъчно количество за възрастта ѝ.

Нейните тренировки: Ежедневно йога – 30 – 60 минути; Силови тренировки; Екстремни видове спорт (ски, сноуборд);

С какво се занима днес тя? Модел; Актриса (Снимала се е в 5 филма и сериали); Писател; Илюстратор; Фотограф; Моделиер, дизайнер на облекло; Певица.

Ръст 175 см, тегло 64 кг. Размер на бюста №3.

Истински пример за подражание е Кристи Бринкли!

Цял свят полудя по ослепително сексапилната Сара, а причина е смайваща