Как не сме го знаели досега, нямаше да пием никакви лекарства. Изпитана рецепта за сваляне на високо кръвно

Трябват ви единствено сурови слънчогледови семки и вода

Това естествен лек помага доста бързо. За твърде кратко време кръвното налягане се връща към нормалното а ефектът е много стабилен.

Слънчогледовите семки са богати на никотинова киселина (ниацин или витамин B3), който разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението .Това е проверена рецепта от руската медицина: ПРОЦЕДУРА: В съд поставете 500 грама добре измити сурови слънчогледови семки . Прибавете 2 литра студена вода и варете за 2 часа.

Рецептата на баба Мита избавила 3800 души от високо кръвно

Охладете и прецедете. Цялото количество изпийте за два дни. Първата част изпийте през деня, а другата приберете в хладилника, за да консумирате на следващия ден. Кръвното налягане веднага се връща към нормалното.

Но за по-добро, по-дълготрайно въздействие, се препоръчва редовна консумация в продължение на един месец. Слънчогледовите семки са най-добрият източник на магнезий и с това, мощно средство за понижаване на кръвното налягане . Слънчогледовите семки съдържат фитостероли, които по естествен начин намаляват холестерола в кръвта, така че с това намаляват риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания .