Ново двайсет: Меган отказва кралските лекари, за да прикрие сурогатна бременност? Интернет зажужа:

Сигурно вече ви е писнало от слухове за бременната херцогиня на Съсекс . Но клюките продължават броени дни преди раждането ѝ, при това с пълна сила.

Най-новата от тях е евентуалната сурогатната бременност на Меган. И новината, че раждането на херцогинята ще бъде обгърната от мистерия, и кралските лекари са напълно изключени от участието в процеса, още повече възбуди и засили слуховете за сурогатност в социалните мрежи. Гинеколозите от кралското семейство смятат подобно отношение за „обида“.

Херцогинята на Съсекс назначила личния си екип от лекари за раждането. Това е пряка обида за високо уважаваните лекари на кралицата.

Основният аргумент на Меган е, че тя не иска „мъжете в костюми“ да наблюдават раждането на първото й дете.

Изненада! Ето с кого заживя ергенът Хекимян СНИМКА

37-годишната Меган Маркъл не е посочила нито едно име на лекар, който ще ръководи раждането ѝ. Процесът ще бъде секретен, което е напълно в противоречие с правилата на кралицата. Това си е незачитане на традициите на кралското семейство.

Меган Маркъл бременна

Гинеколозите на Royal Household – Alan Farthing и Guy Thorpe-Beeston – са високорискови акушери. Те са участвали в ражданията на всичките три деца на херцога и херцогинята на Кеймбридж. Лекарите са сред най-добрите акушери в света.

Меган отказа услугите им с аргумента, че те са мъже.

Според протокола лекарите на кралицата не могат да бъдат напълно изключени. Но Меган е поискала кралските лекари са се явяват на нейно разположение само при непредвидени обстоятелства.

Източникът на информацията казва: „Меган не иска на раждането ѝ да присъстват „мъже в костюми“. Тя е непреклонна, иска само „нейни“ хора и жени-лекари. Това донякъде е озадачаващо“.

Меган, Хари и кралицата

Друг източник в двореца казва: „Това е малко изненадващо. Лекарите на кралицата са най-добрите от най-добрите. Тяхната роля е напълно ограничена. ”

Изборът на Меган се смята за „прекомерно екстравагантен“. Лекарите на кралицата не начисляват такса, тя е включена в техните преки задължения. Новият екип от специалисти за Меган ще струва десетки хиляди долари.

Друг разрив с традициите се случи миналата седмица, когато херцогинята на Съсекс реши да не ражда в крилото на Линдо в болницата „Сейнт Мери“ в Падингтън. Вероятно Меган и Хари ще изберат болница, която е по-близо до дома им – Frogmore Cottage в Уиндзор.

Двойката също няма да се представи детето си пред медиите в първите часове след раждането му. Причината е, че то няма да бъде пряк наследник на трона.

Коментари в социалните мрежи.

– Тя бременна ли е или е расистка? Защо е срещу мъже-гинеколози, бели и в костюми?

„И тя се пита, защо британците не я обичат?“

„Всеки ден има все повече проблеми с Меган“.

„Тя напълно отрича традициите на кралското семейство. Присмива се на монархията, въпреки че трябва да следва традициите. Какво точно очакваше, като се омъжи за този слабак, Хари? Промяна на монархията?

„Мисля, че много хора са разбрали, че използват сурогатна майка. И този случай и само окончателното потвърждение. Въпросът е кой в ​​кралското семейство знае?“

„Винаги съм казвал, че тя не е бременна!“

„Тези тайни раждания и съобщения в последната минута навеждат по-скоро на мисълта за сурогатна бременност. Защо тайно? Та нали тя е феминистка“.

„Изненадващо е, че тя беше пред камерите по време на цялата бременност. И изведнъж  реши да скрие раждането и да изпъди кралските лекари. Самата тя създава слуховете за сурогат … глупава жена“.