Вашият хороскоп за днес, 13.04.2019 г.

 

Овен

Интензивен ден е днес. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Изпитанията ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.

Телец

Днес фокусната точка ще са взаимоотношенията с околните, партньорските връзки, взаимоотношенията на равна нога. Бъдете готови да изслушате, да разберете, да помогнете. Бъдете готови да видите себе си в проблемите на другия. Ако усетите човека срещу себе си като огледало и ако сте честни със себе си, много неща ще разберете, а това е първата стъпка към Промяната.

Близнаци

Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим – полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!

Рак

Ще приемате действията на другите много лично насочени, а всъщност колко души правят нещо лично за вас? Просто всеки го прави първо заради себе си, въпреки цялата си милост или духовност. Ако търсите любов и внимание, най-напред ги покажете, дайте ги на другите и тогава вие ще станете началото на веригата. Вие ще правите нещо за себе си и тогава действията на другите ще придобият друг смисъл и значение.

Лъв

Интересен и забързан ден. Шарени неща ще ви поднесе и весели срещи,но и много неща има за свършване, за довършване. Май ще трябва да позвъните на приятел.

Дева

Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Везни

Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Скорпион

Днес вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Стрелец

Любов, пари, страсти, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да … потърсите старите приятели. Време е да се научите да управлявате емоциите. Не е трудно, нужно е ясно намерение и постоянство.

Козирог

Ще имате силен импулс за изява, но скритите страхове ще изскочат като призраци от гардероба. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, дори можете да минете през тях. Можете да се справите, само си повярвайте!

Водолей

Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Риби

Дилемата ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще ви измъкне от трудни ситуации. Носете си чувството за хумор в торбичката.