Начало Новините днес Малък Тошко си купи самолет! Всички се чудят откъде са парите (СНИМКА)

Малък Тошко си купи самолет! Всички се чудят откъде са парите (СНИМКА)

Внукът нас Тодор Живков – Тодор Славков, си купи частен самолет,. С новата придобивка се похвали самият той в социалните мрежи, пише „Телеграф“.

Внукът на Тато избрал летателната машина след сериозно проучване и много консултации с експерти в областта. Той закупил самолета от Австрия, където получил най-изгодното предложение. Според запознати, луксозната придобивка надхвърля 1 млн.

Дали е изкарал курс за пилотиране или ще ползва личен пилот, Тодор не споделя, но и двете опции също не са никак евтини. Мечтата да се возиш сам в самолет коства между 40 000 и 45 000 хиляди евро, а да си наемеш авиатор – по 5-6 бона на курс.

Както  съобщихме, инженерът и служител в Агенцията по вписванията Георги Бошнаков, който загина със семейството си при самолетна катастрофа в Северна Македония, е имал разрешително сам да управлява собствената си „Чесна“.

Шокиращи разкрития около една от най-знаковите мокри поръчки в Бургас

След скъпарската покупка името на малък Тошко попада в списъка с 50-те българи, които могат да се похвалят с подобна екстра.

По-голямата мистерия, обаче, е как наследникът нас Тодор Живков има толкова сериозни финансови възможности, след като  няма натрупан трудов стаж.

Неотдавна самият той се похвали, че фамилията му е наследила достатъчно пари от Тато и повече от 20 години не е изпитвал финансови проблеми. Наследството му било солидно и опитвал да инвестира в две фирми, където е съдружник.

Славков притежавал половината от предприятие за производство на водопроводни тръби и дял от още една фирма. Оттам той получавал чисти печалби без да му се налага да работи.

error: Content is protected !!