Никита Джонсън попиля родни мераклии и издаде пикантен факт

Както сме се убеждавали неведнъж по време на престоя й в Къщата на „Биг Брадър”, Никита Джонсън умее да поднася изненади. И обикновено действията й предизвикват лавина от коментари в социалните мрежи. Точно това се случва и сега!

Една от най-атрактивните брадърки просто не може остане безучастна, особено когато темата е така мощно набралата напоследък скорост „професия инфлуенсър” (или така наречените лидери на мнение в социалните мрежи). Никита буквално попиля редица родни звезди, които се пробват в тази посока, при това с много ефектен коментар:

„В телефона имам бая полуголи снимки, мога ли да стана инфлуенсър? Че ми омръзна да си плащам за обядите, дрешките и джунджурийките… пък току виж и нещо друго съм продала”, написа брюнетката в личния си фейсбук с доловим сарказъм и веднага предизвика ответни реакции.

Разбира се, изказването й за полуголите снимки в телефона нямаше как да не отвори любопитни диалози, един от които бе с дългогодишната й половинка Борислав, който веднага прояви интерес към информацията за снимките, за които така и не става ясно на кого са.Следвайки закачливия тон, Никита му отвърна с „хаха, ако искаш и твоите ще качвам, само дай сигнал :)))”.

Цветелина Грахич мизерства! Затънала е до гуша в …

„Аз нямам против красивите снимки, дори понякога по-разголени, направени от женска емоция… но изкривената представа за успех на хора с така престижната професия „инфлуенсър” или чисто и просто показна голота с цел поддържане на интерес, ми идва ту мач”, вече с по-сериозен тон поясни още поста си Джонсън.

 

Припомняме, че през март тази година Никита бе на почивка в Дубай, откъдето пусна много любопитни фотоси, където обаче не е нито гола, нито промотираща даден продукт.